На Салтівці сьогодні скасували трамвай №27. Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

Так, заборонено рух трамваїв на вул. Героїв Праці, дільниці від ст. м. "Героїв праці" до вул. Шевченка та по вул. Шевченка на ділянці від вул. Героїв Праці до ст. м. "Київська", з 10.00 до 14.00 11 серпня.

Крім того, рух трамваїв заборонено і вул. Веринській, на ділянці від вул. Шевченка до перехрестя вул. Веринській та вул. Семиградській.

На цей період рух трамвая №27 (у напрямку до центру) буде організовано наступним чином: Новожанове – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – ст. м. "Героїв праці".

Нагадаємо, трамвай №27 почав курсувати із 14 червня.

Раніше у Харкові трамвай №20 подовжив маршрут: з понеділка, 1 серпня, він ходить до розворотного кола "пр. Перемоги". Такий маршрут встановлено на два місяці. Як повідомили у Департаменті інфраструктури міськради, це пов'язано із закінченням робіт з відновлення контактних та кабельних мереж по вул. Клочківській та пр. Перемоги.