На Харківщині 48-річний зловмисник протягом року чинив сексуальне насильство щодо 14-річної дівчини, дочки його знайомої. Про це повідомили у поліції.

У травні до поліції зателефонувала дівчина і повідомила, що її зґвалтував знайомий матері. Чоловік час від часу приходив до них у гості. Зловмисник морально чинив тиск на дитину. Дівчинка розповіла, що він неодноразово бив матір, напивався і влаштовував удома скандали.

Якось побив неповнолітню. Поліцейські встановили, що зловмисник протягом року чинив сексуальне насильство щодо дівчини. Через постійні погрози мати з дитиною боялися звернутися до поліції.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


За фактами скоєння злочинів слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (сексуальне насильство), ч. 3 ст. 152 (згвалтування) Кримінального кодексу України.

Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років. Зловмисника заарештовано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Богодухівському районі чоловік упіймав на вулиці хлопчика і намагався його зґвалтувати.