На Плеханівській на ділянці від вул. Морозова до вул. Кошкіна, рух трамваїв буде заборонено з 8:30 до 18:00 10 серпня. Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано із ремонтом трамвайних колій.

У цей час трамвай №8 курсуватиме так: розворотне коло "вул. Одеська" - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова – пр. Героїв Харкова – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова - Салтівське шосе - розворотне коло "602-й мікрорайон" (у зворотному напрямку - основним маршрутом).

Нагадаємо, у Харкові прибирають із колій трамваї, які зупинилися на рейках на початку російського вторгнення. Як повідомляє "Суспільне", частину вагонів уже прибрали з рейок у Салтівському районі.

Ще на початку війни до підстанції, яка живила трамвайну мережу на Салтівці, потрапив снаряд. Мережа виявилася знеструмлена, і трамваї зупинилися посеред дороги, не доїхавши до депо. Вагони з рейок забирають за допомогою трактора. Трамваї відбуксують на огляд спеціалістів.