У Харкові автобус №204е постійно змінює маршрут. Як зазначили у Департаменті інфраструктури міськради, це зроблено для впорядкування роботи міського наземного пасажирського транспорту на період воєнного стану.

З четверга, 10 листопада, автобус курсуватиме так:

  • вул. Наталії Ужвій (коло тролейбуса) - вул. Гвардійців-Широнінців - вул. Бучми - пр. Тракторобудівників - пр. Архітектора Альошина - пр. Олександрівський - пр. Індустріальний - пр. Героїв Харкова - автостанція "Індустріальна";
  • у зворотному напрямку: пр. Героїв Харкова - вул. Роганська - вул. Миру - вул. Дванадцятого Квітня - пр. Олександрівський - пр. Архітектора Альошина й далі за маршрутом.

Проїзд у Харкові у міському транспорті та метро досі - безкоштовний.

Наприкінці жовтня Харків отримав кілька великих автобусів. Як повідомив мер Ігор Терехов, вони одразу вийшли на міські маршрути.

За його словами, сім автобусів - 12-ти, 15-ти та 18-ти метрів у довжину - передав чеський Пльзень. Подаровані автобуси частково замінять парк, який постраждав після обстрілу Салтівського депо.

З початком полономасштабних військових дій 24 лютого міський транспорт зупинився та запрацював лише у травні. Тоді на лінії та маршрути поступово виводилися автобуси, тролейбуси та трамваї.