Комунальне підприємство "Харківводоканал" просить харків'ян своєчасно оплачувати послуги водопостачання та водовідведення та не допускати накопичення боргів. Про це повідомили на підприємстві.

"У цей складний воєнний час від оплати послуг водопостачання та водовідведення залежить безперебійна подача води харків'янам. Ворожі обстріли руйнують об'єкти інфраструктури, але навіть під обстрілами наші ремонтники відновлюють зруйновані мережі, забезпечуючи харків'ян водою і справно працюючою каналізацією. Ми не тільки ремонтуємо, а готуємо всі системи до експлуатації в осінньо-зимовий період", - зазначили у водоканалі.

Там додали, що КП "Харківводоканал" в умовах війни працює у штатному режимі завдяки сміливості та самовідданості співробітників та підтримці харків'ян, які оплачують послуги. Саме ці кошти дозволяють проводити ремонти на зовнішніх трубопроводах і внутрішньобудинкових системах, відновлювати насосні станції, упорядковувати оглядові колодязі та водонапірні колонки, встановлювати пожежні гідранти. А також придбати паливо для техніки, матеріали для ремонтних робіт, насоси та агрегати для заміни.

"Дякуємо кожному харків'янину, хто знаходить можливість оплачувати рахунки!", - йдеться у повідомленні.

Щодо гарячої води, то тарифи на неї та на опалення залишаться на рівні минулого опалювального сезону. Таке рішення було ухвалено 12 жовтня на позачерговому засіданні виконкому міськради, і це стосується всіх категорій споживачів. З 3 листопада харків'яни можуть оплачувати послуги з опалення та гарячого водопостачання через відділення “Укрпошти” єдиною платіжкою та без комісії.

Крім того, харків'яни, як і раніше, можуть оформити субсидію. Нині їх виплачує Пенсійний фонд. Про те, як оформити субсидію – у матеріалі SQ за посиланням.