На Харківському напрямку російські військовослужбовці вели вогневу поразку із ствольної та реактивної артилерії по лінії зіткнення. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ за 8 серпня.

За даними Генштабу, ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Золочів, Прудянка, Дементіївка, Питомник, Руська Лозова, Руські та Черкаські Тишки, Кутузівка, Старий Салтів, Чугуїв та Асіївка.

"Ворог завдав авіаційних ударів неподалік Гусарівки та Верхнього Салтова. Активно вів повітряну розвідку БПЛА оперативно-тактичного рівня", – розповіли у Генштабі.

На Слов'янському напрямку противник обстрілював райони Великої Камишевахи, Вернопілля, Сулігівки, Рідного, Дібровного, Грушувахи, Богородичного, Норцівки та Долини, а також завдав авіаударів біля Залимана.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Раніше росіяни вдарили по Харківській області з гелікоптерів. Удари були завдані біля Верхнього Салтова (Вовчанський район) та Пришибу (Балаклійський район). Крім того, на Харківському напрямку противник здійснював обстріл зі ствольної та реактивної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення