Минулої доби росіяни з артилерії, мінометів, танків, ракетами обстрілювали населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Близько 23:00 Росія завдала удару із ЗРК С-300 по с. Малинівка Чугуївського району, пошкоджено цивільне підприємство. На щастя, без постраждалих.

А в Харкові комунальники практично ліквідували наслідки ракетного удару по центру міста, на Римарській переклали водопровідні труби, каналізаційні мережі.

У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено 6 приватних житлових будинків, автомобіль і будівлю цивільного підприємства. Сталися пожежі. Про поранених не повідомляють.

Крім того, 7 червня вдень у полі неподалік від села Гаврилівка Чугуївського району на міні "Пелюстка" підірвався 39-річний чоловік. Його госпіталізовано з пораненням.

За даними Генштабу, на Слобожанському та Куп'янському напрямках росіяни атакувати не намагалися, але завдали авіаударів у районі Стрілечої Харківського району та Кислівки Куп'янського. Крім того, окупанти обстріляли понад 20 населених пунктів області з артилерії та мінометів.