Тепло обіцяють у всіх уцілілих будинках у Харкові. Про майбутній опалювальний сезон у місті розповів заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко під час візиту до Харківської області.

"Ми сьогодні були на об'єктах опалення. У громадах лагодять, ставлять нові котли в котельнях. Також були на одній із ТЕЦ, йдуть роботи з відновлення. Багато "прильотів" були на такі об'єкти саме в Харківській області. Але як запевнили мене і голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, і мер міста Ігор Терехов — місто буде з опаленням, незважаючи навіть на обстріли, бо розроблено спеціальну систему опалення для того, щоб ми могли гарантувати людям, що вони будуть у теплі", - сказав Тимошенко.

Він додав, що сильно топити, як звикли харків'яни, не будуть, треба заощаджувати тепло, але без опалення Харків не залишиться.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Харківська військова обладміністрація допомагає органам місцевого самоврядування підготувати 430 стаціонарних пунктів обігріву, де одночасно зможуть розмістити понад 7100 осіб.