Сина мера Балаклії, який втік у РФ, Павла Столбового звільнено з посади директора харківського комунального підприємства "Офіс реформ". Про це стало відомо із розпорядження Харківського міського голови.

Павло Столбовий є депутатом Харківської облради від Блоку Кернесу. Як пише Харківський антикорупційний центр, за словами голови ХОВА Олега Синєгубова, Павло Столбовий на початку квітня цього року разом із батьком поїхав до Росії.

Нагадаємо, ще в березні стало відомо, що мер Балаклії Іван Столбовий, батько Павла Столбового, пішов на співпрацю з російськими окупантами та отримав заочно у квітні підозру у державній зраді. Після чого стало відомо, що він поїхав до Росії зі своєю дружиною та сином.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Павла Столбового звільнили з посади директора КУ "Офіс реформ Харкова" через відсутність на роботі та інформацію про причини такої відсутності більше чотирьох місяців поспіль.

Згідно з порталом "YouControl", новим директором КУ "Офіс реформ Харкова" став Дмитро Давидьянц, який до цього працював заступником директора у цій комунальній установі.