У Боровій п'яні окупанти намагалися проїхати зруйнованим мостом. Про це повідомили у Борівській селищній раді.

"Рашисти на окупованих територіях поводяться по-різному. Здебільшого людей не чіпають. Але відомі випадки пограбувань покинутого мешканця та складських приміщень, до яких часто долучаються і місцеві жителі, схильні до крадіжки, пияцтва та аморального способу життя. Награбоване російські військові військові самогон, м'ясо, продукти харчування. У стані алкогольного сп'яніння вони поводяться непередбачено, не контролюють себе і не здатні адекватно оцінювати ситуацію. Один із прикладів - спроба перетнути на вантажівці зруйнований міст через Оскольське водосховище", - йдеться у повідомленні.

За даними аеророзвідки, продовжується рух ворожих військових колон через територію громади, кількість російських військ постійно змінюється. Найбільше скупчення військової техніки та живої сили противника спостерігається у Боровій, Пісках-Радьківських, Підлимані та Новоплатонівці. Розміщуються окупанти у лісовій зоні, на території фермерських господарств та складських приміщень, в адміністративних будівлях та дворах. Бойові дії біля громади не ведуться, але у місцях зосередження окупаційних військ іноді відбуваються вибухи боєприпасів і займання техніки.

Нагадаємо, в окупованій Боровій зникла призначена РФ "влада". Так, спочатку залишив пост військовий комендант Сергій Роздорожний (за деякою інформацією, його було переведено до Лимана), тепер у невідомому напрямку зник призначений росіянами громадянський керівник Андрій Семашко.