У Харківській обласній раді відбулися кадрові зміни. На сесії облради 2 липня його голова Тетяна Єгорова-Луценко оголосила про приєднання до депутатської групи "Відновлення України" двох депутатів, пише Суспільне.

Так, до депутатської групи приєдналися Валерій Білокудря та Олександр Андрєєв, обрані від партії "ОПЗЖ".

Також на сесії Тетяна Єгорова-Луценко оголосила, що депутат Харківської обласної ради від "Блоку Світличної "Разом" Олександр Туринський склав свої повноваження і зачитала його заяву.

У заяві уточнюється, що Туринський – кадровий військовий, тому він ухвалив рішення скласти із себе депутатські повноваження.

"Війна не залишила іншого вибору, і моє рішення скласти повноваження депутата продиктовано виключно інтересами багатостраждального українського народу. Я роблю те, до чого готувався все життя, те, що найкраще вмію, те, що дозволить нам зустрітися у мирному Харкові", - наголошується у заяві.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Депутати Харківської обласної ради зібралися на чергову сесію у режимі онлайн 2 липня. У ній взяли участь 102 депутати зі 120, через технічні проблеми вони не встигли розглянути і половини питань.