У Харківській області знищено російську техніку та солдатів, які йшли на прорив. Про це повідомили у 45-й окремій артилерійській бригаді.

"На просторах Харківщини аеророзвідкою зафіксовано рух значної кількості ворожої техніки та особового складу з метою наступу на наші позиції. Внаслідок вдалого коригування вогню з повітря техніку рашистів знищено. Прорив зупинено! 62-й дивізіон 45 ОАБр - працюємо для вас!" - йдеться у повідомленні.

Довідка. 45-а окрема артилерійська бригада - підрозділ Ракетних військ та артилерії Сухопутних військ Збройних сил України. Створено у 2014 р. у складі корпусу резерву. Місце тимчасового базування – Яворів Львівської області.

З початком повномасштабної збройної агресії РФ 45 ОАБр розпочала виконання бойових завдань щодо призначення у зоні активних бойових дій.

Раніше на окупованій території Харківської області загоном Сил Спеціальних Операцій "Азов Харків" було знищено російську військову техніку. Впритул до російського кордону в тилу ворога бійці знищили сім вантажівок із боєкомплектом та два авто охорони.