Барабашово" буде реконструйовано. Про це повідомили у прес-службі ТЦ.

"Таке рішення про реконструкцію було прийнято в ході зустрічей з адміністрацією торгового центру та підприємцями. Ми віримо в нашу Перемогу та готуємо масштабні проекти, які реалізовуватимуться на "Барабашово" після повернення миру до Харкова, але й нині в жодному разі не мають наміру сидіти , склавши руки. Велике спасибі підприємцям, які не лише підтримують нас у цьому, а й самі виявляють ініціативу", - йдеться у повідомленні.

Довідка. Ринок "Барабашово" неодноразово потрапляв під обстріл. Так, 20 травня після обстрілу у Харкові спалахнула пожежа на ринку. Як повідомили у прес-службі ТЦ, було обстріляно один із торгових майданчиків. Внаслідок пожежі згоріли десятки магазинів. Ще кілька десятків торгових точок виявилися зруйнованими.

Раніше, 17 березня, ТРЦ "Барабашово" потрапив під сильний обстріл. Виникла велика пожежа. Горіли 7 гектарів ринку. Пожежу вдалося локалізувати майже через добу, погасити – приблизно за дві доби. Під час гасіння пожежі розпочався новий обстріл – загинув рятувальник.

ТЦ "Барабашово" поновив роботу 11 червня.