З 1 вересня планується відновити очне навчання у Харківській державній академії культури. Про це повідомили у прес-службі вишу.

В академії зазначили, що формат освітнього процесу залежатиме від актуальної на початок вересня ситуації в Україні - зокрема, таких чинників, як безпека в Харкові в умовах воєнного стану та карантинні обмеження в Україні, які поки що діють до 31 серпня.

У вузі запевнили, що плата за здобуття освіти студентами, які навчаються за кошти фізичних та/або юридичних осіб, у зв'язку із ситуацією в країні у новому навчальному році не збільшуватиметься.

Крім того, в академії зазначили, що за час бойових дій внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю гуртожитку №1 ХДАК: зараз у ньому ведуться відновлювальні роботи.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Нагадаємо, у Харкові визначать школи, які розпочнуть роботу у новому навчальному році. Щоб школа змогла працювати, вона має відповідати всім умовам безпеки, головна з яких – наявність укриття. У всіх районах міста буде визначено опорні школи, в яких зможуть навчатися діти у 2 зміни.