На Північну Салтівку фахівці АТ "Харківміськгаз" обіцяють відновити подачу газопостачання. Як повідомили на підприємстві, газовики вже замінили вимикачі на газорегуляторному пункті в цьому районі.

В АТ "Харківміськгаз" зазначили, що у мікрорайоні Салтівка-2 російські військовослужбовці з першого дня війни знищували все на своєму шляху, завдаючи ударів по житлових будинках, комунальних підприємствах чи критичній інфраструктурі.

"У газовому колодязі поблизу одного з газорегуляторних пунктів цього мікрорайону ворог повністю знищив мережі, які через нього проходили. Зокрема, підземні газопроводи середнього та низького тиску від масивної ударної хвилі повністю зігнули, пошкодилися засувка та кран", - розповіли у АТ "Харківміськгаз".

Фахівці підприємства здійснили заміну пошкоджених ділянок та встановили нові вимикаючі пристрої на газопроводах у цій криниці, що дозволить надалі відновити газопостачання для мешканців мікрорайону Салтівка-2.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Нагадаємо, у Харківській області за час воєнних дій повернули газ у тисячі будинків. Так, працівники компанії АТ "Харківгаз" відновили газопостачання у 350 населених пунктах області та повернули газ для близько 100 тисяч сімей, які опинилися під обстрілами окупантів.

Крім того, газовикам довелося замінити та відремонтувати майже 3 тис. кілометрів пошкоджених газопроводів, відновити роботу 250 газорегуляторних пунктів, усунути тисячі пошкоджень на будинкових мережах.