Внаслідок ракетного удару по Харкову в ніч на 2 вересня пошкоджено школу та житловий будинок у Новобаварському районі. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, росіяни вдарили по Новобаварському району з комплексу ЗРК С-300 близько 01:00.

"Ракета потрапила в землю поряд з адмінбудівлею школи, ударною хвилею вибило вікна школи та пошкодило поряд будинок. Постраждалих немає", – розповів Олег Синєгубов.

Глава ХОВА додав, що протягом доби окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони області.

"На жаль, є постраждалі серед цивільних, протягом доби госпіталізували 6 осіб: Ізюмський район – двоє чоловіків 52 та 32 років, Харківський – жінку 62 роки, чоловіків 63 та 48 років. 46-річного чоловіка було госпіталізовано у Богодухівському районі. Стан постраждалих – середній", – повідомив Олег Синєгубов.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


У Богодухівському районі через ворожі обстріли горіли приватні будинки та господарські будівлі. У Дергачівській та Циркунівській громадах Харківського району виникли пожежі у приватних будинках, господарських спорудах, на відкритих територіях.