Працівники АТ "Харківобленерго" створили штаб допомоги пораненим військовим, які перебувають на лікуванні в медустановах Харкова. Про це повідомили у прес-службі підприємства.

На підприємстві наголосили, що створення штабу – це ініціатива колективу обленерго. З початку війни працівники підприємства постійно беруть участь у різноманітних благодійних зборах, тому виникла ідея створити власний центр допомоги.

"Ми, енергетики, безмежно вдячні нашим захисникам, які захищають нашу країну від ворога. На жаль, часто за рахунок свого життя та здоров'я. Поки що бійцям потрібна наша підтримка, і ми готові її надавати стільки, скільки потрібно для нашої спільної перемоги", – розповіли у благодійному штабі.

Перший організований колективом збір уже надіслано адресатам. Військовослужбовцям передали речі, предмети першої необхідності, засоби гігієни та продукти.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Крім того, діти працівників АТ "Харківобленерго" створили "Оберіг" для бійців - малюнок, у центрі якого зобразили велике червоне серце, а поряд - сонце, будинок та голуба світу.

"Коли діти малювали, вони думали про те, що ці символи оберігатимуть, допомагатимуть якнайшвидшому одужанню бійців та сприятимуть їх поверненню до рідних будинків", - зазначили в обленерго.