У Харкові кілька днів протримається плюсова температура. Синоптики обіцяють до +9°. Але у вихідні погодна ситуація різко зміниться.

2 січня, понеділок

Найбільш теплий день на початку січня. Ранок розпочнеться з +6°. Вдень стовпчик термометра покаже +9°. Увечері буде триматися хмарна погода. Без опадів.

3 січня, вівторок

Температура повітря від +4 ° до +6 °. З ранку до вечора погода буде похмурою. Без опадів.

4 січня, середа

З середи вже потрохи почнеться похолодання. На ранкову пробіжку городяни вирушать за +4°. Для вечірнього моціону їм доведеться трохи утеплитись – термометр покаже 0°. Увесь день буде хмарно з невеликими проясненнями. Опадів не очікується.

5 січня, четвер

Вночі заморозки -2°. Але надвечір температура повітря підніметься до +4°. З ранку до самого вечора - хмарно. Зранку почнеться сніг, у другій половині дня він зміниться дощем, який триватиме до завершення дня.

6 січня, п'ятниця

У Харкові ранок та день будуть хмарними, і лише вечір порадує ясним небом. Нічний дрібний дощ може посилитися, але до полудня він повинен закінчитися. Вночі +5°, але вдень похолодає до -2°, увечері – до -6°.

7 січня, субота

До Харкова прийдуть холоди. Ранок розпочнеться з -8°. Піде сніг. У другій половині дня опади не очікуються. Зранку буде триматися похмура погода, але на кінець дня небо очиститься від хмар.

8 січня, неділя

Найхолодніший день першого тижня січня. Вночі обіцяють -17°. Вдень трохи потеплішає – до -11°. Увечері буде триматися ясна погода. Без опадів.