До Харкова прийшли морози. Так, за даними Sinoptik.ua, у п'ятницю, 2 грудня, у Харкові хмарна погода протримається весь день. Без опадів.

Температура повітря вночі -4, вдень - до -1 градуса нижче за нуль. На вихідних у Харкові та області буде морозно та сонячно.

У суботу, 3 грудня, вдень та ввечері небо у Харкові буде безхмарним і ніщо не нагадуватиме про похмурий ранок. Без опадів. Температура повітря вночі: -4 градуси морозу, вдень стовпчик термометра опуститься до -2 градусів.

3 грудня вшановується пам'ять святителя Прокла. Наші пращури помітили, якщо у цей день буде сніг, то за півроку, 3 червня, піде дощ.

У неділю, 4 грудня, ранок та вечір у Харкові будуть ясні, вдень очікується хмарність. Без опадів. Температура повітря вночі до -7 градусів морозу, вдень буде близько -4 градусів нижче за нуль.

4 грудня відзначається свято Введення у храм Пресвятої Богородиці. У минулі часи цей день називали "воротами зими". Погода цього дня може бути дуже мінливою: і морозною, і теплою. Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то зима буде холодною. Якщо сніг випадає до Введення, то він може розтанути, якщо після — то не розтане до весни.