У Московському районі Харкова припинено діяльність 12 об'єктів, в яких розміщувалися ігрові автомати. Про це повідомив сайт Харківської міськради. За даними сайту, 31 березня демонтували три заклади: на ринку "Віто" (пр.Тракторобудівників), на ринку "Промінь" (вул.Блюхера) і на ринку "Океан" (вул. Гвардійців Широнінців). Було також зупинено роботу салону ігрових автоматів біля ст.м."Студентська".

Як повідомив голова адміністрації Московського району Олег Товкун, демонтаж кіосків проходить за рішенням виконкому міськради, за яким в Московському районі демонтуються 12 об'єктів нелегального грального бізнесу. "Демонтаж почався в четвер, а сьогодні адміністрація району завершили розпочате. Ця робота продовжиться. Уже намічені наступні об'єкти, які будуть запропоновані на знесення", - зазначив О.Товкун.

Довідка "SQ". 28 березня виконком Харківської міськради ухвалив рішення демонтувати 61 незаконно розміщений об'єкт у всіх районах міста (крім Червонозаводського), в т.ч. 21 об'єкт - з ігровими автоматами