В горсовете составили список опасных детских площадок ХарьковаНезабаром на офіційному сайті Харківської міськради розмістять список потенційно травмонебезпечних дитячих майданчиків. Про це під час круглого столу в харківській редакції газети "Комсомольська правда" в Україні" повідомив директор Департаменту житлового господарства Харківської міськради Роман Нехорошков, передав офіційний сайт міськради.

Р.Нехорошков підкреслив, що департамент зібрав і обробив інформацію з адресами дитячих майданчиків, які підлягають демонтажу. "У нас враховані всі дитячі ігрові майданчики на прибудинкових територіях будинків комунальної форми власності. Однак є майданчики, які стоять не біля таких будинків. Є майданчики, які встановлені в парках, скверах. Що стосується будинків комунальної власності, ми провели роботу і склали список тих майданчиків, які потрібно демонтувати як представляють потенційну небезпеку", - підкреслив він.

Р.Нехорошков також зазначив, що за останні чотири роки в Харкові за кошти міського бюджету встановили 1300 нових дитячих та ігрових майданчиків.