Харківська область повністю готова до проведення 31 жовтня місцевих виборів. Як повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, про це він 29 жовтня доповів під час селектора президентові України Віктору Януковичу. За його словами, "всі необхідні заходи були вжиті, створені і працюють групи і штаби із забезпечення проведення виборів у всіх містах і селах області". Як заявив губернатор, вибори в області пройдуть чесно, прозоро і демократично.

М.Добкін відзначив, що треба навчитися відрізняти провокації від порушень. "Там, де будуть порушення, буде жорстка реакція прокуратури, міліції і, сподіваюся, судів, а там де будуть провокації - це вибори, і деякі, на жаль, обирають такий шлях ведення виборчої кампанії", - підкреслив він. За словами губернатора, під час селектора жодна з областей не отримала зауважень щодо підготовки до виборів від В.Януковича.

Довідка "SQ". 29 жовтня В.Янукович провів селекторну нараду з головами облдержадміністрацій. На 31 жовтня в Україні призначені чергові вибори до місцевих рад, а також вибори сільських, селищних і міських голів.