Начальник милиции Харькова А. Баранник решил уволиться из органов внутренних дел Начальник Харківського міського управління міліції Головного управління МВС України в Харківській області Олександр Баранник подав рапорт про відставку. Цю інформацію 8 листопада підтвердила "SQ" начальник центру громадських зв'язків облуправління міліції Лариса Волкова.

За її словами, О.Баранник вирішив піти з органів внутрішніх справ у зв'язку з віком (17 червня йому виповнилося 49 років - "SQ"). Рапорт ще в п'ятницю, 5 листопада, завізований начальником облуправління МВС, зараз документи на звільнення знаходяться в Києві.

За словами Л.Волкової, зараз обов'язки начальника міського управління міліції виконує перший заступник начальника Ігор Болюх. О.Баранник керував міським управлінням міліції трохи більше року.

Довідка "SQ". Баранник Олександр Феліксович (народився 17 червня 1961 р.) був представлений особовому складу міського управління міліції 1 жовтня 2009 р.

В органах внутрішніх справ - з 1984 р. Працював дільничним інспектором міліції Київського райвідділу Харкова, в 1993 р. переведений на посаду оперуповноваженого відділу Держслужби з боротьби з економічною злочинністю Комінтернівського райвідділу Харкова, очолював відділення ДСБЕЗ у Харківському міському управлінні міліції. З 2000 р. перейшов на службу до Державної податкової адміністрації, працював на керівних посадах у відділах ДПА Харкова, з 2003 до 2006 рр. - заступник голови ДПА у Харківській області.

У міськраді останнього скликання - член фракції "Російсько-український союз "Русь", член постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.