Затверджена штатна чисельність Головного управління економіки Харківської облдержадміністрації (ХОДА), яка складає 91 чол., а також Головного управління зовнішньоекономічних зв'язків та євроінтеграції - 23 чол. Про це 25 червня повідомили "SQ" в ХОДА з посиланням на заступника голови ХОДА Юрія Сапронова, який курирує управління.

За словами Ю.Сапронова, річний бюджет ГУ економіки становить 3 млн. 572 тис.грн., з них 2,1 млн.грн. - заробітна плата. Середній вік співробітників - 43 роки, середня зарплата - 1 тис. 350 грн. Річний бюджет ГУ зовнішньоекономічних зв'язків становить 518 тис. 571 грн. Середній вік співробітників - 32 роки, середня зарплата - 1 тис. 677 грн. "Вже почалося оновлення офісної техніки в управліннях, як це і планувалося", - заявив Ю.Сапронов.

Довідка "SQ". Як заявив у квітні 2010 р. в інтерв'ю "SQ" Ю.Сапронов після призначення на посаду заступника губернатора, у структурі підвідомчих йому управлінь (економіки та зовнішньоекономічних зв'язків) йде повне переформатування. Зокрема буде створений відділ економічного моніторингу. "Я зберу туди 25-30-річних працiвникiв зі знанням англійської мови, відділ буде оснащений найсучаснішою оргтехнікою, там будуть журнали з економіки. Найближчим часом співробітники почнуть їздити на економічні форуми та семінари в СНД і, можливо, в далеке зарубіжжя. Засоби знайдемо", - відзначив Ю.Сапронов.