В деле об убийстве В. Климентьева скоро появятся подозреваемые – замминистра МВД В.ФаринникУ справі про вбивство харківського журналіста Василя Климентьєва скоро з'являться перші підозрювані. Про це 24 лютого у Харкові заявив журналістам заступник міністра внутрішніх справ, начальник головного слідчого управління МВС Василь Фарінник. "Ми вже бачимо, на кого ми виходимо",- зазначив заступник міністра.

За його словами, в ході слідства була виконана величезна робота, і навіть використовувалися матеріали, отримані в результаті космічної зйомки. "Десять тисяч людей пройшли через наші руки, вивчалися неопізнані трупи. Зараз опрацьовуються чотири версії. В ході їх розгляду коло людей поступово звужується. Але є кілька людей, які до нас не з'являються. У них потрібно прояснити деякі питання, які нас цікавлять", - зазначив В.Фарінник.

Він підкреслив, що зараз не можна називати прізвища людей, які цікавлять міліцію і які не з'являються на допити, щоб ці відомості після публікації не зіграли на користь підозрюваним. "Серед цих людей є ті, хто вже оголошений у розшук по Харківській області", - зазначив В.Фарінник.

Довідка "SQ". 12 серпня 2010 р. родичі головного редактора газети "Новий стиль" В.Климентьєва звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що напередодні журналіст пішов з дому і не повернувся. У ході перевірки працівники міліції встановили, що 11 серпня В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору. Слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції Харкова 15 серпня порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). 17 серпня в гумовому човні на Печенізькому водосховищі (сел. Старий Салтів, Вовчанський р-н) були знайдені мобільний телефон і ключі зниклого журналіста.

В.Климентьєв займався журналістськими розслідуваннями, пов'язаними з розкриттям фактів корупції. Правоохоронці відпрацьовують у справі кілька версій.