Двое подозреваемых по делу пропавшего журналиста В. Климентьева объявлены в розыск Міліція оголосила в розшук двох підозрюваних у справі зниклого харківського журналіста Василя Климентьєва. Як повідомив сайт Харківського обласного управління ДАІ, за підозрою у скоєнні злочину проти В.Климентьєва розшукується Дмитро Уваров 1979 р. н., мешканець Первомайського Харківської області. Він має навички володіння вогнепальною зброєю та рукопашного бою, може пересуватися на автомобілях іноземного виробництва. Знаходиться у міжнародному розшуку.

Також розшукується Андрій Козар 1977 р. н., народився в Первомайському, зараз мешкає у Харкові. Колишній працівник УБОЗ, володіє прийомами конспірації та оперативно-розшукової діяльності, легко входить у довіру, може використовувати документи інших осіб, пересувається переважно на автомобілях іноземного виробництва. Має численні зв'язки серед діючих і колишніх співробітників органів внутрішніх справ і СБУ, теж перебуває в міжнародному розшуку.

Довідка "SQ". 12 серпня 2010 р. родичі головного редактора газети "Новий стиль" В.Климентьєва звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що напередодні журналіст пішов з дому і не повернувся. У ході перевірки працівники міліції встановили, що 11 серпня В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору. Слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції Харкова 15 серпня порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). 17 серпня в гумовому човні на Печенізькому водосховищі (сел. Старий Салтів, Вовчанський р-н) були знайдені мобільний телефон і ключі зниклого журналіста. В.Климентьєв займався журналістськими розслідуваннями, пов'язаними з розкриттям фактів корупції.