"У мене немає особистого конфлікту з Олександром Ярославським", - заявив 22 вересня в.о харківського міського голови Геннадій Кернес, коментуючи заяву О.Ярославського про те, що він не віддасть свій голос за Г.Кернеса на виборах мера Харкова.

"Кожному громадянину України дано право прийти в день голосування на виборчу дільницю і таємно здійснити своє волевиявлення. Я впевнений, що не одна людина вирішує питання, ким хто буде. Я впевнений, що сьогодні інтереси харків'ян вище особистих амбіцій. Я думаю, що це висловлювання - наслідок тих амбіцій, які не були реалізовані цим паном", - заявив Г.Кернес.

Довідка "SQ". Власник групи "DCH" та ФК "Металіст" (Харків) О.Ярославський заявив, що не буде балотуватися на посаду харківського міського голови, оскільки йому "є чим займатися". Крім того, О.Ярославський відзначив, що на вибори він ходить і голосує, тому що впевнений, що необхідно голосувати. "Інша справа, що потрібно дивитися на тих, кого обираєш ... Особисто я не хочу голосувати за тих, хто замість реальної роботи роздає свій номер телефону. Тому за Геннадія Кернеса голосувати не буду. Я не бачив жодного проекту, який він реально зробив для міста. Номер телефону, концерти та обіцянки - це не те, що потрібно харків'янам. Тим більше не факт, що після виборів цей абонент не виявиться для городян "поза зоною доступу", - заявив він.