Співробітники Міністерства внутрішніх справ встановили місцезнаходження одного з основних підозрюваних у причетності до зникнення головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва. Про це "Українським новинам" повідомив начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фарінник. "Нам відомо, на території якої країни він знаходиться", - заявив В.Фарінник, однак уточнити, про яку державу йдеться, відмовився, посилаючись на інтереси слідства.

Довідка "SQ". 11 серпня 2010 р. В.Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору і не повернувся. Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

У березні 2011 р. міліція оголосила в розшук двох підозрюваних у причетності до його зникнення: зокрема, розшукуються 32-річний мешканець Первомайського Дмитро Уваров і 34-річний харків'янин, колишній міліціонер Андрій Козар.

13 липня прокурор Харківської області Геннадій Тюрін заявив, що в кримінальній справі про вбивство В.Климентьєва залишилася одна версія: зникнення журналіста пов'язане з його професійною діяльністю.