Почесний генеральний директор ВАТ "Турбоатом" (Харків) Анатолій Бугаєць нагороджений почесною грамотою Верховної Ради. Про це 21 квітня під час сесії Харківської облради повідомив його голова Сергій Чернов.

Також грамоти Верховної Ради отримали депутати облради Олександр Бандурка, Віктор Пієв і Володимир Святаш (усі- Партія регіонів), а також технічний директор ВАТ "Автрамат" Олександр Білогуб, проректор НТУ "Харківський політехнічний інститут" (ХПІ) Валерій Кравець, радник голови Харківської облдержадміністрації з соціально-економічних питань Сергій Політучий, проректор Харківського національного університету ім. Каразіна Анатолій Удод.

Також було вручено відзнаку облради "Слобожанська слава". Відзнаку отримали молодший науковий співробітник Національного наукового центру "Харківський фізико-технічний інститут" Владислав Козина, заслужений художник України Ольга Єрофеєва та член Національної спілки художників Ігор Моргуров.

Як повідомив "SQ" В.Кравець, нагородження грамотою парламенту було приурочене до минулого 125 річчя від дня заснування ХПІ.

О.Єрофєєва повідомила "SQ", що їх майстерня брала участь в оформленні кількох станцій харківського метро.

Довідка "SQ". А.Бугаєць з 1986 до 2007 р. був генеральним директором ВАТ "Турбоатом".