Офіційна делегація Королівства Нідерланди 23-24 січня відвідає Харків. Серед цілей візиту - підготовка до приїзду голландських уболівальників до Харкова під час проведення матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 р. Про це повідомив офіційний сайт Департаменту з підготовки та проведення Євро-2012 Харківської міськради.

До Харкова приїдуть представники Футбольної асоціації Нідерландів, поліції, голландських уболівальників, Міністерства закордонних справ Нідерландів та Посольства Нідерландів в Україні. Делегацію очолить директор Футбольної асоціації Нідерландів Берт ван Ооствейн.

Довідка "SQ". Як повідомлялося раніше, матчі голландської збірної з футболу, які пройдуть у Харкові у червні, під час Євро-2012, планує відвідати Королева Нідерландів Беатрікс Вільгельміна Армгард. Також є ймовірність, що матч між збірними Нідерландів і Німеччини в Харкові відвідає канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Раніше також повідомлялося, що 23 січня до Харкова приїдуть представники Королеви Нідерландів, щоб оглянути готелі, в яких вона зможе оселитися.

Згідно з жеребкуванням, що відбулося 2 грудня, збірна Нідерландів зіграє в Харкові всі три матчі групового етапу Євро-2012: 9 червня на стадіоні "Металіст" відбудеться матч Нідерланди-Данія, 13 червня - Нідерланди-Німеччина і 17 червня - Нідерланди-Португалія.