В. Вишневский представлен в должности начальника облуправления СБУВолодимир Вишневський 15 листопада представлений на посаді начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області. Колективу облуправління його представив голова СБУ Валерій Хорошковський.

Як повідомив офіційний сайт Харківської облдержадміністрації (ХОДА), в церемонії представлення взяли участь голова ХОДА Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов, харківський міський голова Геннадій Кернес і керівництво правоохоронних структур Харківської області.

"Завдання, які ставить перед країною і правоохоронними органами президент України Віктор Янукович, дуже складні. Потрібна постійна динаміка. Ті кадрові рішення, які прийняті президентом і керівництвом СБУ, дозволять вирішувати ці питання бездоганно", - зазначив М.Добкін. Губернатор також висловив подяку колишньому начальнику управління Олександру Полковниченку за його роботу на цій посаді.

 

В. Вишневский представлен в должности начальника облуправления СБУ В. Вишневский представлен в должности начальника облуправления СБУ

фото - с сайта ХОГА

Довідка "SQ". В.Вишневський 11 листопада указом президента України Віктора Януковича призначений начальником Управління Служби безпеки України в Харківській області. До того він працював начальником Управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки Служби безпеки України.