Газета та радіостанція стануть локальними спонсорами і медіапартнерами Харкова під час Євро-2012. Про це 15 червня повідомив журналістам директор Департаменту з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки Євро-2012 Харківської міськради Віктор Христоєв. За його словами, всього спонсорами Євро-2012 в Харкові виступлять десять організацій. Шість з них визначить Європейська футбольна асоціація (УЄФА), а чотири - Харківська міськрада.

Як зазначив В. Христоєв, з чотирьох спонсорів дві компанії будуть медіапартнером і дві - локальними спонсорами. "Поки ще невідомі компанії, які стануть локальними спонсорами Євро-2012. Для їх визначення буде проведено тендер. Але одна компанія вже висловила бажання стати медіапартнером турніру. Поки це питання досконально вивчається. Ми будемо чекати ще пропозицій. Буде оголошено конкурс", - підкреслив В. Христоєв.

Довідка "SQ". Найближчим часом Харківська міськрада представить концепції фан-зони на площі Свободи, маркетингову концепцію Харкова по Євро-2012, сувенірну концепцію із зразками, систему позначень об'єктів міста, пов'язаних з Євро-2012 (російською, англійською та українською мовами).

Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. відбудеться в Польщі та Україні. 11 грудня 2009 р. Донецьк, Київ, Львів і Харків були остаточно затверджені як міста з української сторони, які приймуть матчі фінального турніру Євро-2012. У Польщі матчі Євро-2012 приймуть Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань. Фінальний матч турніру відбудеться в Києві.