Прокурор Харьковской обл. Г. Тюрин представлен коллективу облпрокуратуры
Прокурор Харківської обл. Геннадій Тюрін 13 липня представлений колективу облпрокуратури. Про це "SQ" повідомили в прокуратурі Харківської обл.

Нового прокурора представив заступник генерального прокурора України Євген Блажівський. У виставі взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, в.о харківського міського голови Геннадій Кернес, прокурор Дніпропетровської області Михайло Косюта.

Г. Тюрін заявив, що "всі добрі традиції, які раніше були в прокуратурі, будуть збережені", він сам буде працювати плідно і напружено, і цього ж вимагатиме від підлеглих.

Довідка "SQ". Тюрін Геннадій Євгенович народився в 1964 р. В органах прокуратури працює з 1990 р. З лютого 2008 р. очолював прокуратуру Кіровоградської обл. Державний радник юстиції 3-го класу, почесний працівник прокуратури України.

Колишній прокурор Харківської обл. Василь Синчук 30 червня написав заяву про звільнення у зв'язку з переведенням на роботу в Генеральну прокуратуру України. Наказ про його переведення був підписаний 2 липня.