Микола Цвіра призначений начальником Головного управління з питань внутрішньої політики, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи Харківської облдержадміністрації (ХОДА). Про це "SQ" повідомило джерело в ХОДА. За його інформацією, М.Цвіра був призначений на посаду 7 квітня, а представлений колективу 9 квітня. Раніше посаду начальника Головного управління обіймав Костянтин Маслій.

Як повідомив "SQ" К. Маслій, він написав заяву про звільнення в день, коли про свою відставку оголосив на той момент голова ХОДА Арсен Аваков. За словами К.Маслія, він забрав трудову книжку з ХОДА 11 березня.

Довідка "SQ". М.Цвіра раніше обіймав посаду начальника Управління МВС України на Південній залізниці. 30 березня на цю посаду був призначений  Андрій Мельниченко. На представленні заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк повідомив, що М.Цвіра не піде на пенсію, а продовжить працювати в управлінні міліції на Південній залізниці. "Зараз така складна ситуація, що на посаді начальника має працювати інша людина, але М.Цвірі місце теж знайдеться", - заявив В. Ратушняк.