Миколу Панченка пропонують призначити директором Комунального закладу охорони здоров'я "Харківський базовий медичний коледж № 1". Про це на засіданні депутатської комісії з правових питань і регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією і злочинністю Харківської облради повідомив начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату облради Анатолій Поливаний. Начальник управління представив депутатам проект рішення сесії облради, яка намічена на 17 лютого.

За словами А.Поливаного, Костянтина Савченко пропонується призначити директором Обласного комунального закладу "Харківське художнє училище" на умовах контракту на 5 років (зараз К.Савченко працює викладачем училища), Наталю Шаповалову - директором КП профілактичної дезінфекції "Альфацід" з випробувальним терміном у 3 міс. У проекті рішення сесії пропонується також продовжити контракт із завідуючою комунальної аптекою "Міжлікарняна аптека № 307" Зінаїдою Дацун, а також продовжити контракт на 1 рік з директором Харківського обласного КП "Харьковкіно" Євгеном Корнієнком.

Як зазначив А.Поливаний, за власним бажанням пропонується звільнити завідувачку державної комунальної установи охорони здоров'я "Аптека № 303" Ларису Ковтун, за угодою сторін з достроковим розірвання контракту - завідувачку КП охорони здоров'я "Центральна районна аптека № 94" Людмилу Шевцову, а також звільнити за угодою сторін з достроковим розірвання контракту (від 9 листопада 2009 р.) директора обласного КП "Бюро майнових відносин" Харківської облради Геннадія Гордієнка.

Довідка "SQ". М.Панченко (1964 р.н.) займає посаду директора медколледжа № 1 з 2005 р. На зборах трудового колективу 18 січня 2011 р. з обрання кандидата на посаду директора училища М.Панченко набрав 95,5% голосів.
К.Савченко (1968 р.н.) працює викладачем живопису художнього училища з 2003 р. На зборах трудового колективу 18 січня 2011 р. на виборах кандидата на посаду директора набрав 76,8% голосів.