Виконуючим обов'язки начальника Управління податкової міліції (УПМ) ДПА у Харківській області призначений заступник голови комісії з проведення реорганізації ДПА у Харківській області, полковник податкової міліції Володимир Михайлов. Він призначений замість Андрія Роздайбеди, який зайняв посаду голови податкової служби у Харківській області. Як повідомили "SQ" в управлінні, раніше В.Михайлов працював у Дніпропетровській області, призначений заступником начальника УПМ ДПА в Харківській області у жовтні 2011 р.

Також в управлінні повідомили, що В.Михайлов є в.о. начальника УПМ ДПА в Харківській області з 3 січня 2012  р.

Довідка "SQ". А.Роздайбеда призначений головою Державної податкової служби у Харківській області 30 грудня 2011 р., він змінив на цій посаді Станіслава Денисюка. До цього, з вересня 2011 р., був начальником управління податкової міліції ДПА в Харківській області. До призначення до Харкова з лютого до вересня 2011 р. очолював УПМ ДПА в Кіровоградській області, до цього працював на керівних посадах в органах УНМ ДПА в Дніпропетровській області.

У 2011 р. в обласному управлінні податкової міліції змінилося три керівники: управління очолювали М.Горобинський (працював з квітня до серпня), Федір Кайдалов (був в.о. начальника до вересня) й А.Роздайбеда (з вересня до грудня). Раніше, з листопада 2010 р., управління податкової міліції очолював Сергій Бандурка - син ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Олександра Бандурки.