А. Стародубцев уволился с должности замначальника Харьковского облуправления милицииКолишній начальник управління кадрового забезпечення Головного управління МВС України в Харківській області Андрій Стародубцев звільнився з правоохоронних органів і переходить працювати до іншого силового відомства. Про це розповів "SQ" А.Стародубцев.

Заява про звільнення А.Стародубцев написав 5 жовтня. Влітку, коли скорочували кількість заступників начальника облуправління міліції, його також скоротили з цієї посади. А.Стародубцев не уточнив, у якому саме силовому відомстві він буде працювати. Він розповів, що його звільнення пов'язане з тим, що екс-начальник Харківського облуправління міліції Михайло Мартинов зробив так, що для його колишньої посади стало необхідно офіцерське звання, якого А.Стародубцева немає. Він є державним службовцем.

Зараз обов'язки А.Стародубцева виконує його заступник - начальник інспекції з особового складу Андрій Цигулев.

Довідка "SQ". У середині вересня з обійманої посади був звільнений начальник Харківського міськуправління міліції Микола Фоменко, на початку жовтня рапорт про звільнення за власним бажанням подав начальник облуправління міліції Михайло Мартинов.