Міліція проводить перевірку у зв'язку із заявою Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" про крадіжку двох наметів партії під час акції біля стін Качанівській колонії. Як повідомила 11 січня "SQ" начальник центру громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області Лариса Волкова, сьогодні до Комінтернівського райвідділу міліції звернувся 32-річний громадянин із заявою про те, що невідомі особи викрали його власні намети.

"За словами заявника, удень 10 січня невідомі йому люди, одягнені в зелені будівельні жилети, зібрали намети, завантажили їх в автомобіль і поїхали в невідомому напрямку", - зазначила Л.Волкова.

Довідка "SQ". 10 січня представники облорганізації ВО "Батьківщина" встановили два намети біля Качанівської колонії, де проходив збір підписів харків'ян "за висунення Ю.Тимошенко на Нобелівську премію миру". Як розповів "SQ" заступник голови Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" Валерій Дудко, представники комунальних служб міста знесли намети і відвезли їх на машині "Житлкомсервісу".

Голова Червонозаводський районної організації "Батьківщини" Анатолій Бабічев написав заяву до міліції за фактом крадіжки наметів.