У приміщенні громадської приймальні Харківської облдержадміністрації (ХОДА) встановлені відеокамери. Про це 10 лютого повідомив офіційний сайт ХОДА.

Камери також з'являться в холі ХОДА і в приміщеннях усіх районних державних адміністрацій. За словами заступника голови ХОДА Василя Хоми, камери встановлені з метою максимально об'єктивного аналізу ситуацій, що виникають під час роботи громадської приймальні, а також для виконання заходів обласної програми інформатизації "Електронна Харківщина".

Довідка "SQ". Видання "Главное" 3 лютого з посиланням на голову ветеранської організації Куп'янська Н.Антунович повідомило, що мешканець с. Сельнікове Куп'янського району, інвалід війни Іван Кулик три місяці намагався потрапити на прийом до М.Добкіна. 3 лютого Н.Антунович супроводжувала ветерана до приймальні губернатора, проте М.Добкін прийом у відведений на це час не проводив. Спеціаліст приймальні, за словами Н.Антунович, "неадекватно відреагував на обурення ветеранів" і вигнав їх з приймальні, ображаючи і використовуючи ненормативну лексику.

Пізніше М.Добкін повідомив, що службова перевірка підтвердила  цей факт. "Для мене це ні в жодному разі неприйнятна ситуація", - заявив губернатор. Спеціаліст відділу з роботи зі зверненнями громадян Харківської облдержадміністрації Володимир Лях, який образив ветерана війни І.Кулика, був звільнений.

М.Добкін проводить особистий прийом громадян у громадській приймальні (вул. Мироносицька, 33) кожний перший і третій четвер місяця з 10.00 до 12.00.