Головному управлінню освіти і науки Харківської облдержадміністрації (ХОДА) в 2011 р. виділять 3 млн. грн. для закупівлі шкільних автобусів. Про це повідомили 10 лютого на засіданні постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області. Проект виділення коштів за рахунок нерозподілених коштів обласного бюджету розробило Головне фінансове управління ХОДА. Проект буде винесено на сесію облради, призначену на 17 лютого.

Як повідомили в Головному фінансовому управлінні, кошти також виділяються Головному управлінню охорони здоров'я (16 млн. грн.), Головному управлінню праці та соцзахисту населення на капремонт будинків-інтернатів для літніх людей і програми соцзахисту населення (7 млн. 200 тис.грн.), Головному управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту - для проведення навчально-тренувальних зборів і змагань, а також на надання пільгових довгострокових кредитів на будівництво (реконструкцію) житла та низку інших програм (3 млн. 500 тис.грн.), службі у справах дітей - на харчування дітей в обласних притулках (650 тис.грн.), управлінню культури і туризму - на проведення централізованих заходів, виплату заробітної плати співробітникам театрів, оплату енергоносіїв (7 млн.грн.), Головному управлінню з питань надзвичайних ситуацій - на зміст Харківської обласної комунальної аварійно-рятувальної водолазної служби (200 тис.грн.), Головному управлінню агропромислового комплексу - на фінансування низки обласних програм (9 млн. 850 тис.грн.).

Головному фінансовому управлінню ХОДА доручено виділити субвенцію районам та містам області в 12,9 млн.грн. У тому числі бюджету Харкова на комплексну реконструкцію Центрального парку культури і відпочинку ім.Горького - 10 млн.грн, на оснащення закладів освіти у районах області внутрішніми туалетами - 1,6 млн.грн. За рахунок субвенції з міського бюджету Харкова запропоновано збільшити асигнування на реконструкцію стадіону Обласного спорткомплексу "Металіст" на 15,7 млн.грн. Розпорядником коштів призначено Головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА.