Кримінальну справу стосовно співробітника Держкомзему в Харківській області, якого звинувачували у хабарництві, закрили. Про це 8 листопада в ході прямої телефонної лінії в газеті "Слобідський край" повідомив перший заступник начальника Головного управління Держкомзему в Харківській області Юрій Перекупський.

За його словами, співробітницю Дергачівського районного управління Держкомзему звинувачували в отриманні хабара в розмірі 300 дол. "Проте в ході слідчо-оперативних заходів було доведено, що дівчину підставили, кримінальну справу було підлаштовано. Тому справу закрили", - зазначив він.

Ю.Перекупський також підкреслив, що у 2011 р. жоден із співробітників облуправління Держкомзему не був звинувачений в отриманні хабара.

Довідка "SQ". 9 червня 2011 р. прокуратурою Київського району Харкова щодо працівника Держкомзему в Харківській області було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України, за фактом отримання хабара в розмірі 300 дол. за сприяння в отриманні виписки з Поземельної книги для придбання земельної ділянки в найкоротші терміни.