На "Хартроне" готовятся к приезду В.ЯнуковичаПриїзд президента України Віктора Януковича очікується на ВАТ "Хартрон" (Харків) 15 лютого. Про це 8 лютого повідомило джерело на підприємстві. "11 лютого очікується приїзд першого віце-прем'єр-міністра - керівника Міністерства економічного розвитку і торгівлі Андрія Клюєва, а потім - президента", - відзначили на підприємстві. Зараз на підприємстві йде підготовка до прийому поважних гостей.

У Харківській облдержадміністрації "SQ" підтвердили, що візит президента запланований на 15 лютого, проте відзначили, що його програма стане відома за два дні.

Довідка "SQ". "Хартрон" розробляє системи управління ракетно-космічними комплексами, автоматизовані системи управління та безпеки АЕС. ВАТ "Хартрон" 2009 р. завершило з чистим прибутком в 1,58 млн. грн., що на 33,93% більше, ніж у 2008 р.

Кабінет міністрів наприкінці січня 2011 р. видав документ, за яким за взаємодію з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування Харківської області відповідає А.Клюєв.