Голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Михайло Добкін в ефірі обласного телебачення повідомив про результати службової перевірки, проведеної за фактом інциденту в громадській приймальні ХОДА, передав офіційний сайт ХОДА.

"За інформацією, яка з'явилася в ЗМІ, була призначена службова перевірка, яка, на мій превеликий жаль, підтвердила всі факти, донесені ЗМІ до широкої громадськості. Для мене це неприйнятна ні в якому разі ситуація", - заявив губернатор. За його словами, людина, яка "допустила таке ставлення до людей старшого покоління", буде звільнена, її начальнику буде оголошено догану.

Довідка "SQ". Видання "Главное" з посиланням на голову ветеранської організації Куп'янська Ніну Антонович повідомило, що мешкнаець с. Сельнікове Куп'янського району, інвалід війни Іван Кулик три місяці намагався потрапити на прийом до М.Добкіна. 3 лютого Н.Антонович супроводжувала ветерана до приймальні губернатора, проте М.Добкін прийом у відведений на це час не проводив. Головний спеціаліст приймальні, за словами Н.Антонович, "неадекватно відреагував на обурення ветеранів" і вигнав їх з приймальні, ображаючи і використовуючи ненормативну лексику.