Вице-премьер Б. Колесников 8 июня осмотрит харьковский аэропортВіце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесніков 8 червня відвідає Харків з робочим візитом. Як повідомили "SQ" у прес-службі групи "DCH", віце-прем'єр огляне хід будівництва злітно-посадкової смуги у Міжнародному аеропорту "Харків", а також буде присутній на навчаннях у терміналі аеропорту, в ході яких буде перевірятися його пропускна здатність.

Довідка "SQ". Як раніше повідомили ЗМІ, Б.Колесніков 8 червня планує відвідати всі міста, які прийматимуть матчі Євро-2012, й оглянути хід робіт на об'єктах Євро-2012.

Група "DCH" в особі компанії "New Systems AM" є оператором реконструкції міжнародного аеропорту "Харків" і інвестором реконструкції аеровокзального комплексу, яка включає зведення нового терміналу, модернізацію старого терміналу, реконструкцію привокзальної площі, будівництво тимчасового терміналу, модернізацію інфраструктури, закупівлю спецтехніки та транспорту. Загальна сума інвестицій "DCH" - 508,8 млн.грн.

Реконструкція аеродромного комплексу, що включає реконструкцію перонів, злітно-посадкової смуги, встановлення світлосигнальної системи, будівництво аварійно-рятувальної станції, будівництво аеродіспетчерской вишки, здійснюється за рахунок держбюджету.