Матеріали на призначення начальника Дзержинського райвідділу міліції Харкова вже знаходяться на затвердженні в МВС України в Києві. Про це повідомив "SQ" начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор Козицький. "Начальника планується призначити буквально за тиждень-два. Цій людині, якщо її кандидатура буде затверджена, не потрібно буде стажування як в.о., оскільки вона вже має досвід роботи начальником райвідділу", - зазначив В.Козицький.

За його словами, у Харківській області призначені практично всі начальники районних відділів міліції. "За час мого керівництва облуправлінням було призначено близько 15 нових начальників. Але це сталося не тому, що спеціально ставилося завдання звільняти і призначати. ​​Просто частина посад була вакантною, а деяких керівників замінили з поважних причин. І надалі будуть зміни в особистому складі керівників райвідділів, якщо вони не будуть справлятися з поставленими завданнями", - заявив головний міліціонер області.

Як зазначив В.Козицький, зараз кілька начальників райвідділів працюють виконуючими обов'язки (наприклад, у Нововодолазькому і Борівському районах), але всі вони призначені наказами міністра внутрішніх справ і фактично вже є повноцінними керівниками. "Спочатку новий керівник призначається виконуючим обов'язки, проходить курси перепідготовки при профільній академії, а потім наказом міністра призначається начальником органу", - зазначив В.Козицький.

Довідка "SQ". В.Козицькмй був призначений на посаду начальника Головного управління МВС України в Харківській області в жовтні 2011 р.

Посада начальника Дзержинського райвідділу стала вакантною близько року тому, коли його керівник пішов на пенсію. Після цього райвідділом керували виконуючі обов'язки начальника.