Президент України Віктор Янукович призначив головою Вінницької облдержадміністрації народного депутата від Партії регіонів Миколу Джигу. Відповідний указ президента від 2 червня опублікований на його офіційному сайті.

6 квітня В. Янукович призначив губернатором Вінницької області Володимира Демішкана, але 26 травня звільнив його у зв'язку з тим, що Кабінет міністрів призначив В. Демішкана головою Державної служби автомобільних доріг "Укравтодор".

Довідка "SQ". До останнього часу В. Джига обіймав посаду заступника голови комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. У 1998-2000 рр.. працював першим заступником міністра внутрішніх справ України - начальником ГУБОЗ МВС України. У 2000-2002 рр.. - перший заступник міністра внутрішніх справ України, перший заступник державного секретаря Міністерства внутрішніх справ України. У 2003 р. був призначений заступником голови Державної податкової адміністрації України. У 2004 р. В. Джига став ректором Київського юридичного інституту МВС України. З 2006 р. - народний депутат, входить до політради Партії регіонів.