На святкуванні 88-річчя Зміївського району місцева адміністрація влаштувала продаж цегли в благодійних цілях. Як розповів журналістам голова Зміївської райдержадміністрації Євген Мураєв, усі кошти, зібрані від продажу цегли, підуть на оформлення проектно-кошторисної документації для будівництва нових об'єктів у районі.

"Це і клуб, і стадіон, і соціальне житло. Ми щороку проводимо якісь благодійні акції, мета яких залучити до роботи абсолютно кожного громадянина Зміївського району", - зазначив Є.Мураєв.

Вартість однієї цеглини - 10 грн. Кожен покупець міг написати на купленій цеглі своє ім'я, прізвище чи якесь побажання. За словами Є.Мураєва, ці цеглини також будуть пущені в будівництво нових об'єктів. Як повідомили "SQ" у прес-службі Зміївської РДА, під час свята було продано більше 500 цеглин, від продажу яких виручили більше 5 тис.грн.

У рамках свята на центральній площі Змієва пройшов концерт гуртів "Село і люди", "Танок на майдані Конго" і співачки Альони Вінницької. Святкування відвідали народний депутат України Дмитро Шенцев, заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб і заступник голови Харківської облради Олена Олешко.

Довідка "SQ". Зміївський район розташований у центрі Харківської області на південь від Харкова, його площа складає 1365 км, (4,34% площі Харківської області). Район межує на півночі з Чугуївським і Харківським районами, на півдні - з Балаклійським і Первомайським районами, на заході - з Нововодолазьким районом Харківської області. Населення району складає близько 73 тис. осіб.