Громадсько-інформаційна газета Чугуївщині "Червона зірка" відкрила сайт в інтернеті. Про це 29 липня повідомив "SQ" головний редактор "Червоної зірки" Артем Левченко.

За його словами, наразі сайт являє собою електронну версію газети "Червона зірка", оновлювану щотижня, відповідно до графіка виходу друкованої версії газети. А. Левченко повідомив, що надалі редакція планує розвивати сайт і розширювати його функціональність. Зокрема, на сайті з'явиться стрічка новин, блогосервіс, форум, фотогалерея, відеобанк та інші функції. А. Левченко також повідомив, що редакцією ведуться переговори з керівництвом телерадіокомпанії Чугуївщині "Слобожанка" про створення на сайті районної газети електронної сторінки районного телебачення.

Адреса сайту - www.rayonka.info

Довідка "SQ". У Харківській області видаються 27 районних газет, що знаходяться в державній і комунальній власності. З них сайти в інтернеті мають три газети - "Обрії Ізюмщини", "Вісті Балаклійщини" і "Червона зірка".

Газета "Червона зірка" була заснована 11 червня 1931 р. Її засновники - Чугуївська райрада, райдержадміністрація і міськрада, а також трудовий колектив газети. Видання виходить один раз на тиждень по суботах українською та російською мовами. Тираж - 3,5 тис. екземплярів.