"Час"
"Блукаючі документи пайовика Галкіна". Оформлення прав власності на землю в Харківській області, як і по всій Україні, - тема болюча. Далеко не кожен став володарем мрії селянина - заповітного гербового паперу, що підтверджує право на законний пай.

Також читайте у номері: "Кому зривати яблука в саду економіки?". 7 червня український парламент прийняв у першому читанні урядовий варіант Податкового кодексу. Як планують у Кабміні, Верховна Рада має затвердити кодекс до 10 липня. Тоді він набере чинності з 1 січня 2011 року.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Сумний рекорд літа: За 30 днів потонуло 35 харків'ян". На Журавлівці людей гублять джерела, а в Дінці - течія. Спека змушує народ шукати порятунок у воді. Але найчастіше це закінчується сумно. Від перепаду температури з +40 на суші до +20 - 25 у воді можуть початися спазми і судоми.

Також читайте у номері: "До Харкова повернулися таргани". Комахи, раптове зникнення яких так тішило всіх домогосподарок кілька років поспіль, знову розплодилися. Вчені висувають версії, що відбувається, а комунальні служби лише заспокоюють повторючи, мовляв, до осені нічого цього вже не буде.

"Сьогодні"
"У Харкові з'явилося всевидяче око". За харків'янами ведуть стеження на дорогах і тротуарах, але не правоохоронці, а відеокамери. Пілотну систему відеоспостереження встановили в кінці травня на проспекті Леніна, правда, експеримент особливо не афішували.

Також читайте у номері: "У Харкові інтернет-провайдер мало не загубив дитину". Співробітники одного з інтернет-провайдерів мало не вбили немовляти в колясці. Якщо б кабель впав на 10 сантиметрів правіше, 8-місячна дівчинка могла померти миттєво. НП сталася вчора опівдні між двома будинками на вулиці Ферганської (район 8-го хлібозаводу).