Дорогие соотечественники!

65 років, що відокремлюють нас від Великої Перемоги над гітлерівським нацизмом, є не просто історичною датою, не просто даниною пам'яті всім, хто не повернувся з полів битв Другої світової війни. Чим далі ми від травневих днів 1945 р., тим більш виразно проступає інший зміст цієї дати і цієї події. Перемога у війні - це підсумок трагічного процесу, що забрав десятки мільйонів життів. Сьогодні, коли виросли кілька поколінь, які не знали війни, ця дата не повинна девальвуватиметься і не повинна зводитися виключно до пам'яті про воєнне лихоліття, про найбільшу трагедію ХХ століття.

Важливо, щоб ми усвідомили головне: починаючи з 9 травня 1945 Україна і вся Європа живуть в умовах миру. Світ - найтриваліший за всю нашу історію - визначає стан суспільства в останні 65 років.

Я щиро вітаю всіх з Днем Перемоги. Я схиляю голову перед подвигом наших батьків і дідів. Бажаю всім, щоб жахи війни ніколи більше не стали реальністю. Ми всі повинні цінувати світ, найбільше благо, відвойовані людством в 1945 р. Бажаю всім міцного здоров'я, щастя, радості, достатку.

Вічна пам'ять тим, хто не повернувся з фронтів Другої світової чи пішов з життя в післявоєнні роки, залишаючись навіки частиною нашої історії!

Слава і земний уклін ветеранам війни!

Сергій Тігіпко